Inceputul companiei

Fondatorii noștri au început in anul 1997 colectând si reciclând deșeuri din plastic sub numele de Aydeniz Prest Com . Capacitatea de reciclare a deșeurilor a fost la început de doar 20 T/luna ajungând in anul 2000 la 40 T/luna , cantitate care a continuat sa crească.

Expansiunea firmei

In 2010 din dorința de a evolua si de a ne mulțumi clienții a luat naștere Ecofriend Recycling .In scurt timp echipa noastră a ajuns la o performanta de reciclare de peste 700 t/luna.

Cu noua capacitate, am extins compania prin deschiderea unei linii de producție de folie si sacii menajeri din polietilena.

Viziunea firmei

Pentru a oferi partenerilor calitate permanenta urmărim sa ne dezvoltam  constant prin utilizarea celor mai performante tehnologii din domeniul plasticului .In procesul de reciclare începe in linia industriala de spălare si se termina in extruderul ce aduce la viată, sub forma de granule.

Colaborari

Pe plan național compania noastră se numără printre cele mai cunoscute in ceea ce privește reciclare si producția de materiale plastice având in portofoliu peste 100 parteneri atât furnizori cat si client dar asta nu ne oprește sa căutam noi colaboratori. Odată  cu mărirea producției si îmbunătățirea calități produselor am legat si colaborări externe in tari precum: Austria , Olanda, Germania, Slovacia ,Kosovo , Polonia ,etc.

Achizitii

Datorita fluxului crescut de producție si necesitatea de materie prima s-a amplificat așadar suntem in căutare de noi furnizori de deșeuri, fie generatori, fie colectori.

Tipuri de deșeuri:

-Ambalaje PP/PE/BOPP

-Folie PP/PE color/transparent

-Rafie (big-bags)

-Bidoane PE/HDPE

-Stretch

-Turte/purje PP/PE

-Paleti PP/PE

-Mase plastice(rebuturi)

0
+
Tone reciclate
0
%
ECO Friend
0
+
Clienti Fericiti
0
%
Dedicatie

Galerie Fabrica

Devenim parteneri!

01

Ne contactati

Ne dorim sa lucram cu dvs.! Ne puteti suna la numarul de telefon +40 341 462 157 sau puteti sa ne trimiteti un email: ecofriend.recycling@gmail.com.

02

Va trimitem o oferta

In functie de serviciile dorite va creem o oferta personalizata pe care v-o trimitem in cel mai scurt timp de la primul contact.

03

Realizam produsele

Confectionam si implementam toate cerintele dvs. in cel mai scurt timp si va oferim suport pentru orice dilema.

04

Colaboram pe termen lung

Cu ajutorul vostru, Ecofriend Recycling face lumea un loc mai curat si transforma risipa in productivitate!

Aveti intrebari?
Ne puteti suna!

0341 462 157

ecofriend.recycling@gmail.com